Накратко за нас с Декстър и Крикс

Крикс, Декстър и азДекстър е моето куче порода Кавказка овчарка, а това е личния му сайт ;)  Сега ще кажете, че съм яко изтрещял та да правя сайт на кучето ми?!?!?… еми има нещо такова… ама какво ви пука, веселба да става ;) Сега разбирате ли скуката и кризата като се съберат на едно място до къде водят :)))

Та с 2 думи… казвам се Ясен Иванов и онлайн съм по известен като yasoo. Роден съм в София преди има-няма четиридесет и кусур лета. Занимавам се с графичен и уеб дизайн, а в свободното си време цепя пудрата (карам ски) и ходя на езда. Та така с две думи за мен.

Моя малък мушморок Декстър е кръстен на не безизвестният сериен убиец от сериала „Декстър“ а не на някаквото си там анимационно филмче ;) За тези които не знаят в сериала Декстър е сериен убиец, но трепа само лошите :D

Роден е на 05.12.2007г. и както казах по – горе е порода Кавказка овчарка. Първото му „бойно“ име беше Прасчо, първо че беше най-дебел от всички негови братчета и сестричета, но и беше единственото пале което се роди с розова муцунка :D Той е един мноого голям разбойник, всичко що докопа трябва да бъде изядено, нагризано или с две думи унищожено. Бъдете сигурни, че никак не ми е скучно в къщи с него.

А от скоро в нашето животинско царство се появи и малкият Крикс – син на Декстър. Луд е по цялата си глава.

Сега ще ви покажа и как са се развивали дребосъците във времето ;)

Височина и килограми на Декстър и Крикс

Еми в общи линии май това е от нас… поне кратката версия де ;)

gramota-kavkazka-dexter

[ssba_hide]