Официални празници и почивни дни през 2014 година

Всеки, който има домашен любимец знае колко трудно е да организира своята почивка през годината. Тук може да намерите официалните празници и почивните дни през 2014 година, за да може по-рано да планирате своята почивка и да съобразите кой ще гледа вашето куче или котка и дали ще имате възможност да прекарате повече време с него. В България много от хотелите вече позволяват на гостите си да водят своите домашни любимци по време на престоя си. Друг вариант е да оставите своето куче или коте в хотел за животни или пансион.

По-голям проблем имат стопаните на големи кучета, защото са по-мълко възможностите за почивка с тях. Ако имате голямо куче – кавказка овчарка, немска овчарка, дог или ротвайлер, може да помислите за планински или селски туризъм, където заедно с кучето си да се радвате на природата и дългите разходки.

През 2014 година има достатъчно много почивни дни, през които да се забавлявате със своя домашен любимец. Особено за големите породи кучета, които живеят в градски условия и апартаменти една екскурзия сред природата ще бъде страхотно удоволствие.

През пролетните месеци първите възможности за почивка са през април и май когато празнуваме Великден, Гергьовден и 24 май. Пролетта е един от най-подходящите сезони за разходка в планината и дори къмпинг на открито. Втората голяма почивка е през зимата, когато може да изберете да празнувате Коледа и Нова Година сред снега в планината. В интернет може да направите своя избор за хотели, хижи, бунгала и къмпинги, които предлагат възможност за почивка с вашето куче.

Ето и всички официални празници през 2014-а година:
1 януари
– Нова година.
3 март – Ден на Освобождението на България от османско робство.
18, 19, 20 април – Великден – християнската религия отбелязва Възкресение Христово.
1 май – Ден на труда и на международната работническа солидарност.
6 май – Гергьовден, Ден на храбростта и Българската армия
24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост
6 септември – Ден на Съединението
22 септември – Ден на независимостта на България
1 ноември – Ден на народните будители
24, 25, 26 декември – Коледа

Източник: yasoo.us/pochivni-dni-2014

Почивни дни и официални празници през 2014 година

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo kavkazka.net   
     © 2007 - 2016 kavkazka.net Всички права запазени!