Календар с почивните дни през 2015

Почивката с кучето е трудно начинание. През 2015 г. има достатъчно почивни дни, през които да се забавлявате със своя домашен любимец, но може да има малък проблем който не идва от това, че няма как да го транспортирате например, а от това, че не във всички хотели се допускат домашни любимци. Макар че през последните години тенденцията е точно такава – все повече хотели позволяват почивка с домашен любимец, все още намирането на такъв хотел може да се окаже не съвсем лесно. Повечето хора поверяват грижите за своя любимец на приятели, или пък го оставят в пансион за животни или такъв хотел.

Още по-голям става проблемът, ако Вашият любимец е голям – например Средноазиатска или Кавказка овчарка, Дог, Ирландски вълкодав, Ротвайлер или друга подобна порода. И в този случай, ако държите да почивате заедно с любимеца си, и да прекарате повече време с него, най-добре би било, ако се ориентирате към селски или планински туризъм. Една такава екскурзия би била истинско преживяване за едно куче, което по принцип живее в апартамент, в градски условия.

Разходките сред природата ще му подействат много добре, ще може да се натича на воля, да се наиграе, да изразходи натрупаната енергия. А освен това, ще може да се порадва на Вашето внимание, което повярвайте, в натовареното Ви ежедневие със сигурност не е достатъчно.

През 2015 година, малко по-дълги почивни дни ще има в началото на март, средата на април, първата седмица от май, към края на септември, и предпоследната седмица от декември. За това, може да погледнете календара, и още сега да планирате следващата си почивка с Вашия домашен любимец.

Няма значение през кой сезон ще предпочетете да почивате със своя любимец – дали ще се насладите на снежна приказка, планинска прохлада през лятото, есенна красота, или пък пролетна зеленина. Това не е важно, по-важното тук, е че Вашият любимец ще получи нужното внимание, и ще се откъсне поне за малко, от досадния градски живот.

 

2015-calendar-yasooОфициалните празници през следващата 2015-а година са:
1 януари – Нова година.
3 март – Ден на Освобождението на България от османско робство.
10, 11 и 12 април – Великден – християнската религия отбелязва Възкресение Христово.
1 май – Ден на труда и на международната работническа солидарност.
6 май – Гергьовден, Ден на храбростта и Българската армия
24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост
6 септември – Ден на Съединението
22 септември – Ден на независимостта на България
1 ноември – Ден на народните будители
24, 25, 26 декември – Коледа

Източник: yasoo.us

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo kavkazka.net   
     © 2007 - 2016 kavkazka.net Всички права запазени!